РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

22.03.2023

 Регионалната инспекция по околната среда и водите в Пазарджик и тази година организира и партнира на инициативи, посветени на Световния ден на водата – 22 март, който се отбелязва ежегодно и има за цел да привлече вниманието на хората върху значението на водата и необходимостта от опазването й. Денят се отбелязва официално от 1993 г., като ежегодно се организират прояви в цял свят, посветени на водата.

Тази година мотото на кампанията „Бъдете промяната, която искате да видите в света“ призовава всеки жител на планетата да помогне за разрешаване на глобалната криза, свързана с питейните и отпадъчни води. Кампанията насърчава промяна в начина, по който използваме и управляваме водните ресурси. И тъй като достъпа до „безопасна вода“ засяга всички ни, трябва да предприемем действия това да се случва по разумен и устойчив начин. Това чуха и допълниха с факти и идеи, как това да се случи в ежедневието ни, ученици и учители от ИУ“Св. св. Кирил и Методий“, гр. Велинград и ОУ“Христо Смирненски“, гр. Септември, на които гостуваха експерти от РИОСВ-Пазарджик.

 

       Галерия