РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

16.05.2024

На 20 май 2024 г. /понеделник/ от 10,30 часа РИОСВ-Пазарджик ще проведе среща със собствениците на складове, в които се съхраняват негодни за употреба препарати за растителна защита, с представители на областната администрация и на общините, на чиято територия са разположени, както и с граждани. В срещата ще вземат участие  представител на МОСВ и наблюдател от офиса за икономическо сътрудничество към Швейцарското посолство.

Присъстващите ще разискват проблематиката на обезвреждането на негодните за употреба препарати за растителна защита, целите на програмата и мерките, които следва да се предприемат след почистване на складовете.

РИОСВ кани заинтересовани от темите граждани да вземат участие в срещата, която ще се проведе в сградата на инспекцията в гр. Пазарджик, на ул. „Гурко“ № 7, ет. 3, стая № 6 – Информационен кабинет.