РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

27.09.2012

Централната администрация, Изпълнителната агенция по околна среда и регионалните структури на територията на цялата страна ще приемат граждани от 9,00 до 17,30 часа

За втора поредна година Министерството на околната среда и водите се присъединява към отбелязването на Международния ден на правото да знам, като обявява 28 септември 2012 г., петък, за Ден на отворените врати. Централната администрация в двете сгради на министерството в София на бул. „Мария Луиза” 22 и ул. „У. Гладстон” 67, Изпълнителната агенция по околна среда и регионалните структури на територията на цялата страна ще приемат граждани от 9,00 до 17,30 часа.

Международният ден на правото да знам 28 септември се отбелязва за десети път в България по инициатива на Програма Достъп до информация, която ще обяви годишните награди за принос в областта на свободата на информация от 12,00 часа, в пресклуба на БТА. Целта на програмата е да насърчи институциите в страната да бъдат прозрачни и открити пред обществото, а гражданите да упражняват правото си на достъп до информация.

За последните три години ръководството на МОСВ успя да възстанови принципите на открито управление, диалог с всички партньори, контрол и отчет пред обществото и да подчини дейността на ведомството на прозрачни правила и улеснено издаване на различни документи.

Денят на правото да знам е кулминация в кампаниите на много институции и неправителствени организации по света за прозрачно, отчетно и отворено управление. Той се отбелязва от 60 организации в над 40 страни.