РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

23.08.2012

РИОСВ приканва кметовете на 11-те общини в област Пазарджик да се включат в Европейската седмица на мобилността (ЕСМ), която ще се проведе от 16 до 22 септември 2012г. Тази година тя ще се проведе под мотото "Движение в правилната посока". Кулминация на инициативата е Европейският ден без автомобили 22 септември.

Включването на градовете може да стане по два начина - като участват или като поддържат седмицата на мобилността. За да регистрирате Вашето населено място е необходимо да влезете в следната интернет страница: http://registration.mobilityweek.eu/. От падащото меню може да изберете български език. Възможно е регистрацията да се направи както на български, така и на английски език.

Европейската комисия стартира кампания за устойчива градска мобилност "Използвайте правилния микс". Ако планирате действия, насочени към повишаване на общественото съзнание и култура относно устойчивата градска мобилност и преминаване към алтернативни начини на предвижване в населените места, може да регистрирате за участие тези дейности на следната интернет страница: http://dotherightmix.eu/.

По същия начин може и да кандидатствате за съфинансиране до 7000 евро на инициативи, които да бъдат проведени в периода 15.11.2012 г.- 06.2013 г. Срокът за кандидатстване за финансовата подкрепа е 15.10.2012 г.

Повече информация за кампанията може да бъде намерена на интернет адрес: http://www.mobilityweek.eu/.