РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

16.04.2013

Телефон на информационния център на кампанията: 0700 112 05.

Зелен телефон на РИОСВ-Пазарджик: 0885/301066. Отговорни експерти по УО и логистика от РИОСВ- Пазарджик: инж.Сърма Атанасова и Цветана Чочева. Всички граждани могат да се обаждат на Зеления телефон на 20.04.2013г. от 9.00 до 18.00ч. за експертни питания.

За чували, ръкавици и информация за терени за почистване, желаещите да се включат в инициативата следва да се обърнат към съответната община и отговорни лица по общини. На общините са осигурени допълнителни количества консумативи и ваучъри за гориво.

И тази година МОСВ се включи, като партньор в кампанията на „БТВ Медия Груп” ЕАД. Ведомството ще помогне за своевременното прибиране на събраните отпадъци. За целта в периода 20-22 април е осигурен свободен достъп до съществуващите общински и регионални депа за всички транспортни средства, които се включват в инициативата. За тези дни общините са освободени от дължимата такса за количествата депонирани отпадъци, за да бъдат реално насърчени да организират прибирането на отпадъка от своята територия. Служители на РИОСВ- Пазарджик ще участват в инициативата.