РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

22.05.2013

 Експерти на РИОСВ-Пазарджик участваха днес в открит урок, посветен на уникалното биоразнообразие на България, проведен в ІІІ-а клас на СОУ „Д-р Петър Берон”- Пазарджик.

„Какво знаем за природното богатство на България и на родния край” – под този наслов учениците от ІІІ ”а”клас показаха своите и добавиха нови знания за уникални растителни и животински видове в природните и национални паркове на България и в резерватите на територията на област Пазарджик.

Презентация на тема: «Биологичното разнообразие в защитените територии на област Пазарджик» представи Кирил Методиев – главен експерт в направление «Защита на природата» в РИОСВ-Пазарджик.

Откритият урок премина при голям интерес от страна на учениците. В центъра на вниманието бяха защитени животински, растителни видове и ендемити на територията, контролирана от РИОСВ-Пазарджик. Урокът беше онагледен с богат снимков материал, а експертът Кирил Методиев много разбираемо за възрастта им акцентира на основни понятия и приоритеттни за опазване защитени животни и растения.
За проявената любознателност и активно участие в урока РИОСВ поощри учениците с пъзели и информационни брошури.

Галерия