РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

05.06.2013

Експерти на РИОСВ-Пазарджик изнесоха първия открит урок в зелените класни стаи на СОУ „Александър Иванов - Чапай”, гр. Белово по повод Световния ден на околната среда – 5 юни.

Темите: глобално затопляне, изменение на климата, парников ефект бяха поднесени пред петокласници и шестокласници от училищата в гр. Белово и с. Мененкьово по интересен и забавен начин, включващ участието и мнението на учениците. Освен знания, те показаха и сръчност в интерактивната игра „Изменението на климата” – изработвайки за кратко време кубче с въпроси и възможните отговори по темата. Смесените отбори от двете училища получиха поощрителни награди от РИОСВ-Пазарджик и много информационни материали и филми на екологична тема, а експертите – покана, следващият открит урок да се състои в зелената класна стая на училището в с. Мененкьово.

По повод Световния ден на околната среда РИОСВ-Пазарджик подпомогна финансово издаването на аудио-диск със „Зелени приказки” на ученици от СОУ „Васил Левски” – гр. Велинград и направи дарение от специализирана литература, енциклопедии и информационни материали на читалището в с. Юнаците и на ОУ ”Отец Паисий”, с.Мененкьово.

Галерия