РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

28.06.2013

 Стоян Бенев, ученик от 10 клас на ЕГ "Бертолд Брехт" в Пазарджик, спечели първо място в националния конкурс на Министерството на околната среда и водите "Обичам природата и аз участвам". Той се представи в категория "разказ”.

Тази година в конкурса взеха участие над 1820 деца и юноши на възраст от 7 до 18 години с общо 1960 творби. Конкурсът се проведе в категориите: рисунка, разказ и предмет, изработен от рециклирани материали. Във всяка от трите категории има по трима класирани участници, които получиха предметни награди - айпад, айфон и дигитален фотоапарат. Комисията определи и две поощрителни награди.

Наградите бяха връчени от министър Искра Михайлова на официална церемония по време на премиерата на новия сборник „Зелени разкази 3” на МОСВ
на 26 юни 2013 г. (сряда), от 18.00 часа, в Клуб „Библиотеката”, зад Народната библиотека „Св.Св. Кирил и Методий“ в София.

 

Разказът „Последен полет” можете да прочетете тук: