РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

03.07.2013

В урок за природата, сред природата и туристически поход до местността „Горни поляни” участваха днес експерти от РИОСВ-Пазарджик.

В местността „Стъргоджи поляни”, край с. Црънча, където 140 ученици от 1-ви до 7-ми клас участват в летен лагер „Школа по планинарство” те представиха пред младите планинари „Червената книга” на защитените растения и животни в България. По покана на РИОСВ-Пазарджик в урока се включи и един от най-опитните билкари в област Пазарджик, г-н Спас Шарков. Той показа всички билки, които растат в местността, разказа за лековитите им свойства и предупреди, че тук, на всяка крачка стъпваме върху „зеленото злато на България”. Учениците бяха впечатлени от факта, че в България виреят над 600 билки. А експертите им обясниха как РИОСВ участва в съхранението на това безценно природно богатство.

Галерия