РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

17.09.2013

  42 български града са регистрирани на официалната интернет страница на Европейската комисия за участие в Европейска седмица на мобилността от 16 до 22 септември 2013 г. и Европейския ден без автомобили на 22 септември. Сред тях са и Панагюрище, Пещера, Ракитово, Брацигово и Лесичово, като регистрацията все още не е приключила. Най-активна и тази година е община Панагюрище, която включи в инициативата повече от 20 организации, а броят на събитията е над 40.

Тазгодишното издание на Европейската седмица на мобилността се провежда под мотото "За чист въздух! Вие сте на ход!".
Кампанията повишава осведомеността за влиянието, което транспортът оказва върху качеството на въздуха в едно населено място и насърчава гражданите да се погрижат за здравето и доброто си настроение, като променят транспортните си навици.

Мотото на европейската седмица на мобилността - "За чист въздух! Вие сте на ход!" - акцентира върху факта, че всички ние имаме своята роля и че дори малките промени, например осигуряване на повече възможности за използване на обществения транспорт, съвместно пътуване с други граждани, придвижване с велосипед вместо с автомобил или просто придвижване пеша, могат да подобрят качеството на живот в европейските градове.