РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

21.03.2014

РИОСВ-Пазарджик награди ученици за есета и графити за водата, и учители по география, химия и физика от СОУ„Васил Левски”- Велинград, за доклади на тема: „Екологичното състояние и екологичното образование - точки на пресичане”, представени на 20 март 2014г. на конференция, посветена на Световния ден на водата. В презентациите бяха представени екологичното състояние на община Велинград и екологичното образование в начален и прогимназиален етап в СОУ „Васил Левски”. Учениците споделиха вижданията си за град на бъдещето, в който водата е ценен природен ресурс и се използва рационално.

На 21-ви март в двора на училището беше открита чешма и раздадени награди на ученици, участвали в различни екологични проекти. В следобедните часове се състоя дебат на тема „Екология или икономика – защо не и двете”, на английски език между отбори на Езикова гимназия “Бертолт Брехт“ Пазарджик, СОУ “Нешо Бончев“ Панагюрище и СОУ „Васил Левски“ Велинград.

Галерия