РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

26.04.2014

Министърът на околната среда и водите Искра Михайлова даде в Пазарджик старт на кампанията „Да изчистим България за един ден“. Екоминистърът чисти парк «Писковец» заедно с областния управител Иван Йорданов, заместник областния управител Юмер Хамза, директорът на Регионалната инспекция по опазване на околната среда и водите Костадин Гешев, служители от РИОСВ, областна администрация, Регионална дирекция социално подпомагане и ученици от Професионалните гимназии по химични и хранителни технологии и по икономика и мениджмънт в Пазарджик.

Днес и утре общините ще бъдат освободени от дължимите отчисления за количествата депонирани отпадъци, за да бъдат насърчени да организират събирането на отпадъка от своята територия. Ще бъде осигурен свободен достъп до съществуващите общински и регионални депа за транспортните средства, които ще се включат в инициативата.
За участниците в почистването МОСВ осигури чували и ръкавици, както ваучери за гориво, разпределени по области на база официално публикувани данни за събраните количества отпадъци по области през 2013 г.

За трета поредна година Министерство на околната среда и водите е партньор на кампанията „Да изчистим България за един ден“.

 Галерия