РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

19.09.2014

С този апел РИОСВ отправя послание към жителите на област Пазарджик поне за ден да сменят автомобила с друг начин на придвижване / тролей, велосипед, ходене пеша/ за да се включат в седмицата на мобилността, чиято кулминация е Денят без автомобили – 22 септември.

 На 16 и 19 септември експерти на РИОСВ взеха участие в открити уроци в ОУ”Марин Дринов”, гр. Панагюрище и СОУ”Александър Иванов Чапай”, гр. Белово като разясниха на учениците как гражданите могат да подобрят качеството на живот в града, в който живеят и как може да бъде подобрено качеството на въздуха.

Тази година инициативите в кампанията се провеждат под надслов : "Нашите улици, нашият избор“. РИОСВ подари светлоотразители на 200 първокласници в областния град за да спомогне безопасното им придвижване като пешеходци.

До този момент 26 български града са регистрирани на официалната интернет страница на Европейската комисия за участие в Европейска седмица на мобилността 2014 г. Сред тях са и Пазарджик, Пещера, Ракитово, Белово, Брацигово и Лесичово. Регистрацията все още не е приключила.

 

Галерия