РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

05.03.2015

Продължават съвместните акции на РИОСВ-Пазарджик и на специалните полицейски сили (жандармерия) от гр. Пловдив за предотвратяване на незаконна сеч в защитени територии. През февруари служителите проведоха три съвместни акции.

При акциите на 10 и 24 февруари са констатирани нови нарушения – отсечени дървета в местността „Гирето ливадата” - резерват „Купена” край гр. Пещера. При двете акции забелязаните нарушители - група от 5-6 души с 10 коня са избягали. Конфискувани са 12 самара, 3 брадви и 3 моторни триона.

От есента на 2014г. до момента са проведени 6 съвместни акции за ограничаване на незаконната сеч в резерватите на територията, контролирана от РИОСВ-Пазарджик. За незаконна сеч, нарушение на режима на резерват „Купена”, са съставени 3 акта на физически лица от гр. Пещера и са конфискувани 20 самара, брадви и моторни триони.