РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

21.04.2012

Екипът на РИОСВ-Пазарджик участва активно в залесителната кампания за отбелязване в национален мащаб на Деня на Земята – 22 април.

Директорът, инж. Николай Лулов засади една от стоте фиданки: сребролистна липа, сребрист явор и кестени, осигурени от Държавно горско стопанство “Алабак” – гр. Ракитово.

В съвместната кампания “Да засадим дърво” на Министерството на околната среда и водите, Министерството на земеделието и храните и вестник „24 часа” се включи и кметът на Пазарджик, както и служители от общинска администрация, Регионалната лаборатория към Изпълнителната агенция по околна среда и Държавното горско стопанство, ученици от клуб “Млад химик” при Гимназия “Иван С. Аксаков”, представители на Младежкия дом в Пазарджик и граждани.

Днес в 21 български града ще бъдат засадени по 100 фиданки. Денят на засаждането им е само ден преди Международния ден на Земята, който тази година се отбелязва под мотото “Да мобилизираме планетата Земя”.