РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

20.04.2016

15 дръвчета подари РИОСВ–Пазарджик на ОУ„ Кочо Честименски“, с. Динката и ОУ”Христо Ботев”, с. Калугерово. Експерти изнесоха беседа по темата на тазгодишната кампания за Световния ден на Земята – 22 април и участваха в засаждането на фиданки от видовете обикновен кестен и кедър в дворовете на училищата. Учениците се включиха активно в обсъждането на темата – „Защо дървета? Защо сега?” и стигнаха сами до точния отговор – за да дишаме по-чист въздух, защото дърветата абсорбират излишния въглероден диоксид от атмосферата и помагат в борбата с изменението на климата. А защо сега - за да станат дърветата по света повече - за по-чиста, по-здравословна и по-устойчива планета за всички нас. Учениците дадоха обещание да се грижат за дърветата и след залесителната акция.

Инициативата продължава и на 20 април в СОУ „Васил Левски“ и Професионалната гимназия по горско стопанство в гр. Велинград под мотото „Дървета за планетата Земя. Нека ги посадим!“.


Галерия