РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

21.04.2017

За поредна година експертите на РИОСВ-Пазарджик инициираха и участваха в разнообразни прояви по повод Международния ден на Земята - 22 април.

РИОСВ журира и награди авторите на пет есета на тема „До хората в деня на Земята”. Конкурсът, проведен в СУ”Св. св. Кирил и Методий”, гр. Велинград беше част от инициативите, с които училището се включи в отбелязването на този нерелигиозен празник. /текстът на есетата можете да видите тук /. Награда от РИОСВ получи и Михаил Мишев от 10”б” клас, автор на фотографска изложба с уникални пейзажи от Велинград и близки природни забележителности. Много поощрителни награди получиха ученици от начален курс като автори на стихчета, „Лап бук”, рисунки и уникален макет на „еко ферма”.

Днес РИОСВ се включи в инициативите за Деня на Земята на СУ”Александър Иванов-Чапай”, гр. Белово. Модното ревю от рециклирани материали предизвика много усмивки и аплодисменти. „Цветя от живата планета” – под този наслов премина конкурсът за най-добре аранжиран букет. Учениците бяха подготвили изложба на предмети от рециклирани материали и презентация на членовете на ученическия воден парламент. Експерт на РИОСВ представи видеоурок на тема „Опазване на въздуха”. Учениците засадиха храсти и цветя в градинката пред входа на училището. С цветя и храсти ще бъде облагороден и дворът на училището в гр. Ветрен. 


Галерия