РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

17.09.2017

Вчера, 5154 доброволци от населените места в област Пазарджиксъбраха 352 тона отпадъци в акциите от националната кампания „Да изчистим България заедно“ 2017г., сочат окончателните данни на РИОСВ-Пазарджик.

  Доброволците във Велинград събраха впечатляващите 219 тона отпадъци от 19 замърсени участъка и почистиха две нерегламентирани сметища - в ромската махала на курортния град и в с. Драгиново. В Брацигово резултатите от почистването също впечатляват - 28 тона отпадъци са почистени от 35 замърсени участъка. В Пазарджик с доброволен труд са почистени 17 замърсени участъка и 3 в селата Звъничево, Синитово и Црънча, от които на общинското сметище са депонирани 7 тона отпадъци.

    За извозването на отпадъците на общините са осигурени безплатни ваучери за гориво от Предприятието за управление на дейности по околна среда към МОСВ. Личните транспортни средства на доброволците също имат свободен достъп до общинските и регионалните депа.