РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

22.05.2018

Осмокласници от СУ „Нешо Бончев” в гр. Панагюрище създадоха своята първа електронна книга за туристи - http://www.ourboox.com/?p=455508.

РИОСВ-Пазарджик подпомогна този образователен проект, като предостави на учениците Червената книга на РБългария на английски език. Със сериозен личен принос за информационното и графично оформление на книгата са Стефи Навущанова, Донка Бояджиева, Данаил Раков и Стоян Иванов, мотивирани от преподавателката си по английски език Силвия Бобекова. Всички данни в електронното издание са на английски език, като то включва популярна информация както за защитени и застрашени видове в България, така и от цял свят. Всяка статия е илюстрирана със снимка, някои – и с видео. Между страниците може да се види и интересна игра с въпроси за подрастващите. При правилен отговор се чуват ръкопляскания.

Книгата е направена на достъпен за масовия читател стил, а друго нейно голямо предимство е, че може да се разпространява безплатно навсякъде в интернет и да достигне до по-широка аудитория.