РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

19.03.2019

Всяка година на 22 март отбелязваме Световния ден на водата. По този начин обръщаме внимание на проблемите свързани с водата и устойчивото управление на този жизненоважен ресурс.

Темата на световния ден на водата тази година 2019 е „Вода за всички“ в съгласие с основния поет от страните ангажимент в Програмата на ООН за устойчиво развитие до 2030 година чрез мотото на кампанията „Всеки е важен“ се акцентира, че правото на достъп до вода е основно човешко право и никой не трябва да бъде забравен до свободен и лесен достъп до питейна вода без опасност от замърсяване.

Тазгодишното издание на Деня на водата се обръща към проблемите на хората, които все още са лишени от достъп до вода, като вниманието се насочва към възможността устойчивото управление на водите да се превърне във водеща сила за промяна.

22 март е официално обявен за Ден на водата от Общото събрание на ООН през 1993 г. Заинтересовани групи организират многобройни официални и други събития в целия свят. Сред тези дейности тази година е и публикуването на Доклад на ООН за Развитие на водния сектор в света.

 

Брошура 22 март 2019 г.

 

Презентация за 22  март 2019 г.