РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

20.09.2021

На 17 септември в парк „Острова“ РИОСВ-Пазарджик и ЦДГ„Радост“ проведоха съвместна еко-инициатива под наслов „Движи се устойчиво! Бъди здрав!“. Деца, учители и родители с еднакъв ентусиазъм се качиха на колела и тротинетки за да дадат пример за правилно и екологично предвижване. Експерт на РИОСВ обясни на участниците и на присъстващите граждани, че чрез повече ходене пеша и колоездене намаляваме своя екологичен отпечатък, особено във въздуха над Пазарджик и реализираме личния си ангажимент в грижата за опазване на околната среда, показваме отговорно отношение и високо екологично съзнание.
Участниците получиха тениски и книжки за активното включване в кампанията „Европейска седмица на мобилността”. През 2021 г. темата й е „Устойчива мобилност за безопасен и здравословен начин на живот”. Инициативата насърчава местната власт да въвежда и подкрепя мерки за устойчив транспорт и приканва хората да опитат алтернативен начин за придвижване с цел подобряване качеството на въздуха и намаляване на шумовото натоварване.

 

Галерия