РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

22.12.2011

Директорът на РИОСВ инж.Николай Лулов награди днес Еделвайс-Ана Владимирова Тодорова от Пазарджик с 12-мегапикселов фотоапарат и Мария Лазарова Гаралова от Ракитово с велосипед за първите им места в конкурса на Министерството на околната среда и водите и фондация „Димитър Бербатов“, преминал под наслов „Обичам природата и аз участвам”. В него участваха над 500 деца от цялата страна. Двете 15-годишни момичета спечелиха първите места за фотография и есе.

Еделвайс - Ана Тодорова е ученичка от Езикова гимназия „Бертолт Брехт“. Снима от около 4 години, а интересът към фотографията е наследила от майка си – Вили Тодорова. „Идеята за тази фотография ми дойде при една разходка навън с приятели“, сподели Еделвайс.

Мария Гаралова е участничка в много конкурси, печелила е вече няколко награди. Есето и е на тема „Да поискаме прошка“. Днес Мария заяви, че в края на годината хората трябва да поискат прошка от тези, които са наранили и от природата като цяло.

Директорът на екоинспекцията инж.Николай Лулов пожела на наградените весели празници и сподели надеждата си, че с подобни инициативи, с участието на младежи в тях, ще могат да бъдат привлечени повече хора към каузата да опазим природата.

Наградите са осигурени от екоминистерството, а освен тях двете момичета получиха и грамоти, тениски, изданието на МОСВ “Зелени разкази” и торбички за многократна употреба, които са част от кампанията за намаляване употребата на полиетиленови торбички на МОСВ.