РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

28.10.2022

Фотоизложба „Фоторепортажи Пазарджик диша“ беше открита снощи в споделеното работно пространство на бул. „България“ № 57 в Пазарджик. Двадесет фотоса бяха селектирани от получените 60 снимки за участие в инициативата на РИОСВ – Пазарджик и Фондация „Ви арт“, която изпълнява този проект по Програмата на МОСВ „Младежи за околна среда“.
Фотосите провокират разсъждения за нуждата от по-зелени транспортни решения в градска среда и за търсене на алтернативни и устойчиви начини за придвижване и запечатват „зелените оазиси“ на Пазарджик. Най-добрите получиха награди от Фондация „Ви арт“, а екоинспекцията връчи три специални награди – раници със соларни панели на младежите, създали и поддържали онлайн платформа за кампанията „Пазарджик диша“ - Деян Азми и Виктор Достинов – дванадесетокласници от Математическа гимназия „Константин Величков“ в гр. Пазарджик и на Иван Плугчи от същото училище, за фотографията му с дрон на най-зеления оазис в нашия град – Парк „Острова“. Соларни зарядни и тениски получиха и младежи, участници в инициативите „Какво показва крачкомера“ и „Фоторепортажи Пазарджик диша“.

Галерия