РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

18.04.2011

В рамките на националната информационна кампания под надслов „Обичам природата – и аз участвам!” и по повод Международния Ден на Земята – 22 април Регионалната инспекция за опазване на околната среда и водите и община Пазарджик ще си партнират в организацията и провеждането на фотоконкурс “Обичам природата”.

Доказателствата ще бъдат Вашите фотографии на красиви кътчета от българската природа. Може да участва всеки. Професионално жури ще подреди трите най-добри, РИОСВ-Пазарджик ще поощри усилието с достойни награди, а призьорите ще ни представят в националната надпревара, която ще приключи през септември. Тогава МОСВ ще раздаде още награди и ще организира пътуваща изложба от най-добрите фотографии.

Регламент на Фотоконкурс “Обичам природата”:

Всеки участник може да изпрати до 3 бр. фотографии с размер 20/30см., трите имена и дата на раждане на e-mail: obicham_prirodata@abv.bg. Крайният срок за получаване на файловете - 31 май 2011г.

На 07.06.2011 на пресконференция в Община Пазарджик във връзка със Световния ден на околната среда - 5 юни ще бъдат обявени и връчени наградите на победителите.