РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

30.11.2012

РИОСВ-Пазарджик дари на библиотечния фонд на НЧ „Искра -1881” в с. Сестримо енциклопедии, методически помагала и информационни материали за застрашени и опазвани растителни и животински видове в страната и региона. Усилията на екипа на читалището да ангажира деца, членуващи в клубовете му с изработване на предмети от природни материали бяха забелязани след активото им включване в предварителната селекция на конкурса на МОСВ „Обичам природата и аз участвам”. За изработените 10 пана от текстил, кибритени клечки, памук и хартия участниците - ученици от І-ви, ІІІ-ти и ІV-ти клас на местното училище получиха награди от РИОСВ-Пазарджик.

Рисунки и произведения от рециклирани материали от 57 деца и юноши постъпиха в РИОСВ-Пазарджик за участие в конкурса на МОСВ "Обичам природата и аз участвам". Най-много сред представените творби са рисунките – 37, а предметите - рокли , бижута и апликаци от природни материали са 20.

Експерти от РИОСВ – Пазарджик извършиха първи подбор на конкурсните работи и номинираха 10 творби от двете категории за общонационално оценяване. Спечелилите първо място във всяка категория ще бъдат наградени с айпад. Носителите на второ място във всяка от категориите ще получат айфон, а за спечелилите трето място наградата е дигитална камера.

Крайните резултати от конкурса се очаква да станат известни до средата на месец декември 2012г.