РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

25.11.2010

Два акта за констатирана незаконна сеч в резерват “Купена” съставиха вчера служители на РИОСВ при поредната съвместна акция със специални полицейски сили.

При обход на местността “Гирето-Ливадата” охранителите на резервата и специалните полицейски сили от гр.Пловдив се натъкнали на нарушители в момент на незаконна сеч. В устроената засада са заловени двама нарушители. След установяване на самоличността им и количеството от 4 кубика незаконно отсечена букова дървесина на двамата, жители на гр.Пещера, са съставени актове по Закона за защитените територии. За такова нарушение предвидените в Закона глоби за физически лица са от 500 до 5 000 лева.

Нарушителите са предадени на Районното управление на полицията в Пещера, където са задържани за 24 часа. Моторният трион, предмет на нарушението е иззет на съхранение в РИОСВ-Пазарджик.