РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

28.09.2012

От влизането в сила на Закона за достъп до обществена информация, РИОСВ Пазарджик е обслужила 203 заявления по ЗДОИ. Издадените решения за достъп до наличната информация са 185, а 18 заявители са получили отговор чрез уведомително писмо къде могат да потърсят и намерят информацията, която им е необходима и към коя институция е препратено заявлението им в случаите, когато отговорът не е в компетенциите на РИОСВ. За този период няма издаден отказ за достъп до информация.

Международният ден на правото да знам 28 септември се отбелязва за десети път в България по инициатива на Програма Достъп до информация, която ще обяви годишните награди за принос в областта на свободата на информация днес, от 12,00 часа, в пресклуба на БТА – гр. София. Целта на програмата е да насърчи институциите в страната да бъдат прозрачни и открити пред обществото, а гражданите да упражняват правото си на достъп до информация.