РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

29.04.2013

 Експерти на РИОСВ-Пазарджик обучаваха студенти по екология и биология в разпознаване и мониторинг на растения в защитена зона „Бесапарски ридове” по време на провелия се там между 26 и 28 април природозащитен лагер, организиран от Българско Дружество за защита на птиците.

Целта на тези лагери е включване в природозащита на терен на повече млади хора и конкретно студенти по екология и биология за да бъдат обучени да работят по предварително зададени методики в събиране на биологична и екологична информация и да правят мониторинг на заплахите.

Освен експертна помощ екоинспекцията осигури и необходимите консумативи за реализиране на други дейности от програмата на лагера, а именно: премаркиране на защитена местност „Огняновско-Синитевски рид” и почистване на замърсени участъци от зоната.

За експертната помощ и оказаното съдействие РИОСВ-Пазарджик получи днес благодарствено писмо от Българско Дружество за Защита на Птиците.

Галерия