РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

20.09.2013

   Директорът на РИОСВ-Пазарджик Велина Витекова подари светлоотразители на всички участници в инициативата на НУ”Отец Паисий” - „Мобилен и без автомобил”, състояла се днес от 11 часа в двора на училището по повод Европейската седмица на мобилността.

„Градовете с по-малко автомобили са по-добро място за живеене”, „Погрижете се за своето здраве, като изберете колелото за придвижване и запазите въздуха чист”, „Никой не е толкова мъдър, че да няма какво да научи от природата” са част от посланията, които ученици от четвъртите класове пренесоха в надути балони, изминавайки на ролери, скейбордове и велосипеди определен маршрут, символизиращ пътя от дома до училище за да докажат, че могат да бъдат мобилни и без автомобил. Други нарисуваха своите послания за смяна на транспортните навици за добро здраве и чист въздух в градовете!

Мотото на европейската седмица на мобилността 2013 г. - "За чист въздух! Вие сте на ход!" акцентира върху факта, че дори малките промени в навиците за придвижване на всеки от нас, могат да подобрят качеството на живот в европейските градове.

Галерия