РИОСВ Пазарджик

Министерство на околната среда и водите

Регионална инспекция по околната среда и водите - Пазарджик

a- a a+

Оперативна програма
"Околна среда 2021-2027 г."
Оперативна програма 'Околна среда 2021-2027г.'
Плащане чрез ПОС

Плащане на ПОС терминал в Център за административно обслужване на инспекцията. Приемане на всички видове транзакции с карти, носещи логата на Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro.

плащане чрез ПОС терминал с карти Visa, Visa Electron, V PAY, MasterCard и Maestro

iso9001

23.05.2018

Децата от група „Звънче”, в детска градина „Радост”, вече знаят много за обитателите на пустинята, саваната, джунглата, фермата, океаните, моретата и разпознават звуците на дивата природа. Тези знания са резултат от интерактивен урок, проведен на Международния ден на биологичното разнообразие – 22 май в детския отдел на регионалната бибилиотека в Пазарджик.

РИОСВ-Пазарджик подпомогна образователната инициатива  като предостави възможност

децата да чуят истински звуци от дивата природа и интересни факти за обитателите й. Ръмжене, виене и рев от гората, джунглата и океана раздвижиха емоциите на децата, родителите и гостите на инициативата. Група „Звънче” се справи отлично и подреди правилно обитатели в изработените макети на пустиня, джунгла, ферма, морско дъно и зоологическа градина. Децата посветиха песен на крокодила и стихове на планетата Земя.

РИОСВ-Пазарджик подари на ДГ”Радост” интерактивната книжка „Звуци от дивата природа”, а на децата и родителите магнити и информационна брошура за защитени земноводни и влечуги.


Галерия